Inbrottslarm och övervakning

Inbrottslarm och övervakning

Att kombinera inbrottslarm med övervakning och strategiska lösningar är ett effektivt sätt att höja säkerhetsnivån för din fastighet och verksamhet.

I allt vi gör så arbetar vi med ett högt säkerhetstänkande, och med strategiska lösningar som passar både dig, din fastighet och din verksamhet. Med ett inbrottslarm som direkt känner av om obehöriga tar sig in i fastigheten kan du vara trygg i att tekniken direkt säger ifrån, och att rätt åtgärder kan vidtas. Ett inbrottslarm kan också ha en avskräckande effekt.

Oavsett vilket system eller teknik du väljer för din övervakning så är den alltid skalbar och kan anpassas utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att göra din fastighet säkrare.

 

Läs vidare

  • Undvik inbrott på företaget under sommaren

    I semestertider är det större risk för att ditt företag drabbas av inbrott, i samband med att verksamheten stänger eller att bemanningen är lägre. Ett inbrott kan få stora konsekvenser och tyvärr är det bara ett fåtal som klaras upp, vilket gör det särskilt viktigt att se över säkerheten inför sommaren. Ett inbrottslarm ger naturligtvis en bra grundtrygghet, men det finns ytterligare några saker som är bra att tänka på för att hålla obehöriga på avstånd.
  • 5 saker att tänka på när du ska skydda företaget mot inbrott

    Har du funderat över vad det skulle innebära om ditt företag drabbades av inbrott? De som satsar på inbrottsskydd har färre inbrott och mer begränsade skador. Här får du tips på hur du kan skydda företagets tillgångar och skapa en säker arbetsmiljö.

Hör av dig

Passera hjälper dig till en tryggare tillvaro.

Kontakta oss