image

Hitta rätt passersystem

21 februari 2023

Artikel

Våra tjänster inom passersystem styr du som kund. Dina förutsättningar och behov är våra riktlinjer och vi ser till att ta fram ett personligt passersystem för ditt företag som underlättar i din vardag. I vår värld finns inga problem, bara effektiva lösningar.

Vi på Passera använder oss alltid av högsta kvalitet – både gällande produkter och utrustning – och vi jobbar ständigt med att utvecklas, uppdateras och förbättras, för att du som kund ska känna dig säker och trygg med oss som leverantör. Med vår långa erfarenhet av området, inom såväl tekniska lösningar, som tjänster och produkter, ser vi till att du får ett erbjudande som passar dig och ditt företag. Vi på Passera jobbar inom de flesta branscher.

Alltid rätt lösning

Vår kompetens och erfarenhet har gjort oss till specialister av kompletta passersystem inom exempelvis bank och finans, butiker, spa, gym, hotell, flerbostadshus, offentliga miljöer, kontor, industri, skolor, universitet och olika typer av vårdmiljöer. Utöver mekaniska och elektroniska lås- och passersystem erbjuder vi t ex kodlås, porttelefoni, tvättstugebokning, passage online, dörrautomatik och en mängd andra saker. Vid behov kan vi också integrera inbrottslarm och brandlarm. Ett passersystem tillsammans med olika tillval kan skapa en enhetlig teknisk lösning. Vi på Passera hjälper dig gärna med förslag och tar fram lösningar som passar dina behov bäst.

Det här får du av Passera

Personlig rådgivning Vi träffas tillsammans med dig och identifierar eventuella problemområden och skräddarsyr ett passersystem för dig.

Installation Våra tekniker har lång erfarenhet inom branschen och installerar passersystemet – stora som små.

Service och underhåll Under hela vårt samarbete finns vi till hjälp om något skulle hända.

Jour Vi går alltid att nås på vår jourtelefon – dygnet runt.

Utbildning När allt är installerat och klart håller vi en säkerhetsutbildning för berörande personal.

Vi hjälper dig

Låt oss på Passera hjälpa dig att göra din fastighet eller verksamhet säkrare. Beroende på vad det finns för behov så föreslår vi oftast en kundanpassad lösning. Oavsett vilket system eller vilken teknik du väljer för din övervakning så är den alltid skalbar och kan anpassas utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Hör av dig så kan vi tillsammans gå igenom vilken lösning som passar just ditt företag bäst.