Om Passera

Säkerhet och trygghet är två helt olika saker. Det ena är en objektiv åtgärd, något handfast att se och ta på, medan det andra är något högst personligt, en upplevelse av din egen säkerhet. Teknisk säkerhet håller risker och faror på avstånd, men en hög säkerhetsnivå innebär inte att du känner dig trygg bara för det. Nyckeln är att skapa säkra lösningar som samtidigt upplevs som trygga, att ta bort den där obehagliga känslan av att vara misstänksam, orolig eller rädd. Endast då kan du känna dig bekväm och ta kontroll. Det är vad du får när du kliver in i en Passera-fastighet.

För säkerhets skull

Vi ser det större sammanhanget för din skull, oavsett var du har din verksamhet och vad som är viktigt för dig. Framför allt ser vi till att du får en optimal lösning utifrån dina behov och önskemål. Dessutom är vi snabba, noggranna och lätta att arbeta med. Passera hjälper din verksamhet med teknisk säkerhet inom lås- och passersystem, brand- och utrymningslarm samt inbrottslarm och övervakning. Hör av dig till Passera – för säkerhets skull.

Certifierad trygghet

Passera är certifierat enligt kraven från SBSC. Det betyder att vi är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm, CCTV och brandlarm. Vi har också certifikat för både ISO 14001 och 9001. Våra certifieringar är ett bevis på att vi är en seriös och pålitlig säkerhetsleverantör.

%

föredrar
digitalt

Undersökningar visar att 9 av 10 svenskar föredrar digitala lås och passersystem. Det är en välkommen utveckling då traditionella nycklar är enkla att tappa bort och kopiera. Nyckelhantering är dessutom tidskrävande. Passera hjälper företag över hela Sverige att hitta rätt lås och passersystem.

miljoner
brott

Ungefär så många brott handläggs i Sverige varje år. Vissa år går det upp, andra år går det ner. Tyvärr är det bara en bråkdel av brotten som klaras upp. Statistik visar också att företag som satsar på inbrottslarm och övervakning har färre inbrott. På Passera vet vi att det har en avskräckande effekt.

viktiga
sekunder

Det tar bara 180 sekunder för att ett utrymme i din verksamhet ska bli helt övertänt. Med andra ord kan en brand får ödesdigra konsekvenser på endast 3 minuter. Ett pålitligt brandlarm från en pålitlig leverantör är därför ett måste. Passera hjälper dig att skydda liv, egendom och fastigheter.

Här finns vi

Loading...
image

Vi gör skillnad på jobbet – för säkerhets skull

Passera växer och växer. Så har det varit sedan vi drog i gång verksamheten. Eftersom de allra flesta av våra medarbetare stannar kvar länge hos oss, så är det tydligt att de också trivs på jobbet. Hos Passera finns alla möjligheter att utvecklas och göra skillnad på ditt sätt.