Jobba hos oss

Att arbeta inom säkerhetsbranschen är inte bara spännande och utmanande, det är också en viktig och belönande upplevelse. Alla vi som arbetar på Passera bidrar till att skydda människor och verksamheter på ett eller annat sätt. Vår främsta drivkraft är att göra vardagen smidigare, tryggare och säkrare för våra kunder. För oss finns det ingenting som är viktigare.

Gör skillnad på jobbet

Våra medarbetare gör varje dag en verklig skillnad och påverkar människors liv på ett positivt sätt. Vi trivs dessutom med våra jobb och vill bli bättre på det vi gör. Det är en av anledningarna till att våra medarbetare stannar kvar så länge och bygger sina karriärer här hos oss. Vi låter människor utvecklas och bli bra på det de själva vill bli bra på. Framför allt har vi kul på jobbet – ett jobb som präglas av ett högt tempo, korta beslutsvägar och en härlig gemenskap. Passera växer hela tiden, vilket gör att vi behöver bli fler. Är det en framtida karriär för dig?

Hör av dig – för säkerhets skull

Hos oss finns det alltid plats för engagerade och drivna personer, oavsett om du är tekniker, säljare, administratör eller något helt annat. Vi lägger störst vikt vid personlighet, egenskaper och inställning. Välkommen att höra av dig!

Skicka din spontanansökan till jobb@passera.se.

image

Kontakta Passera

Passera hjälper din verksamhet med allt som rör brandlarm, utrymningslarm, dörrlås, inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni och en mängd andra saker. Hör av dig till Passera först – för säkerhets skull.