Butik och upplevelser

Passera gör ingen skillnad på en enskild butik, en gymkedja och ett stort köpcentrum. Vi ser till du får rätt lösning för att skydda människor, varor och lokaler.

K

Butiksstölder
varje
år

Det är bara det som anmäls eller upptäcks. Butiker inom detaljhandeln, gym, restauranger och andra typer av verksamheter som fokuserar på att sälja varor, tjänster och upplevelser i fysiska lokaler delar samma utmaningar. Människor och varor måste vara säkra i dessa miljöer.

Rea inte ut tryggheten

Syftet med en butik är att sälja saker och visa upp sitt erbjudande från sin bästa sida. Det spelar ingen roll om du säljer kläder, bilar, luncher, tjänster eller upplevelser. Din lokal och fastighet drar förhoppningsvis till sig många människor – människor som vill dig väl och handlar av dig, men också människor med ont uppsåt. Butiksägare och butikspersonal måste tyvärr skydda sig mot inbrott, stöld, snatteri, skadegörelse och hot. Dessutom måste de kunna utrymma lokalen på ett snabbt och effektivt sätt vid händelse av en brand. Det är här Passera kommer in i bilden.

Vi hjälper dig med alla delar inom våra tjänsteområden – från lås- och passersystem samt dörrautomatik till brand- och talade utrymningslarm samt inbrottslarm, personlarm och kameraövervakning. Inget projekt är för litet eller för stort för Passera. Lokalt eller nationellt spelar inte heller någon roll. Låt Passera ta hand om den tekniska säkerheten, så kan du fokusera på att driva och utveckla din verksamhet.

Passera minskar risken för stölder och snatteri samtidigt som vi håller din personal trygg och säker.

%

Föredrar
digitalt

Undersökningar visar att 9 av 10 svenskar föredrar digitala lås och passersystem. Det är en välkommen utveckling då traditionella nycklar är enkla att tappa bort och kopiera. Nyckelhantering är dessutom tidskrävande. Passera hjälper företag över hela Sverige att hitta rätt lås och passersystem.

miljoner
brott

Ungefär så många brott handläggs i Sverige varje år. Vissa år går det upp, andra år går det ner. Tyvärr är det bara en bråkdel av brotten som klaras upp. Statistik visar också att företag som satsar på inbrottslarm och övervakning har färre inbrott. På Passera vet vi att det har en avskräckande effekt.

viktiga
sekunder

Det tar bara 180 sekunder för att ett utrymme i din verksamhet ska bli helt övertänt. Med andra ord kan en brand får ödesdigra konsekvenser på endast 3 minuter. Ett pålitligt brandlarm från en pålitlig leverantör är därför ett måste. Passera hjälper dig att skydda liv, egendom och fastigheter.

image

Kontakta Passera

Passera hjälper din verksamhet med allt som rör brandlarm, utrymningslarm, dörrlås, inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni och en mängd andra saker. Hör av dig till Passera först – för säkerhets skull.