Hotell och turism

Teknisk säkerhet är inte det första dina gäster tänker på, men det spelar en avgörande roll för hela upplevelsen. Vi hjälper dig att skapa en säker upplevelse.

kritiska
minuter

Ett hotellrum måste utformas som en egen brandcell och kunna motstå brand och giftig brandgas i 60 minuter, men brand är inte den enda faran. Passera ser till att både personal och gäster känner sig säkra och trygga på flera sätt under hela dygnet.

Bekväm och trygg room service

Pålitliga inbrottslarm, brandlarm, personlarm, kameraövervakningssystem och passersystem är måsten för många hotell- och turistverksamheter. Som ägare av verksamheten eller fastigheten måste du skydda dina gäster mot intrång och stöld, men också mot brand. Dessutom måste du skydda personalen, särskilt under nattetid, då exempelvis nattreceptionister är extra utsatta.

Passera hjälper allt från hotell och vandrarhem till stugbyar och campingar att öka både säkerheten och tryggheten. Förutom rummen där gästerna sover, så tar vi också hand om restauranger, barer, gym, relaxavdelningar, möteslokaler och servicebyggnader. Brandlarmet är det viktigaste, då dina gäster måste väckas och utrymmas vid händelse av en brand. Med ett talat utrymningslarm och ett tillförlitligt passersystem kommer du långt, men glöm inte bort den övriga säkerheten såsom inbrottslarm, kameraövervakning på rätt ställen och personlarm. Passera skapar en trygg helhet.

Det brinner ungefär 150 gånger om året på svenska hotell. Rätt brandlarm är en nödvändighet.

%

Föredrar
digitalt

Undersökningar visar att 9 av 10 svenskar föredrar digitala lås och passersystem. Det är en välkommen utveckling då traditionella nycklar är enkla att tappa bort och kopiera. Nyckelhantering är dessutom tidskrävande. Passera hjälper företag över hela Sverige att hitta rätt lås och passersystem.

miljoner
brott

Ungefär så många brott handläggs i Sverige varje år. Vissa år går det upp, andra år går det ner. Tyvärr är det bara en bråkdel av brotten som klaras upp. Statistik visar också att företag som satsar på inbrottslarm och övervakning har färre inbrott. På Passera vet vi att det har en avskräckande effekt.

viktiga
sekunder

Det tar bara 180 sekunder för att ett utrymme i din verksamhet ska bli helt övertänt. Med andra ord kan en brand får ödesdigra konsekvenser på endast 3 minuter. Ett pålitligt brandlarm från en pålitlig leverantör är därför ett måste. Passera hjälper dig att skydda liv, egendom och fastigheter.

image

Kontakta Passera

Passera hjälper din verksamhet med allt som rör brandlarm, utrymningslarm, dörrlås, inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni och en mängd andra saker. Hör av dig till Passera först – för säkerhets skull.