Lås och passersystem

Lås och passersystem

I vårt arbete med lås och passersystem väljer vi produkter och utrustning av högsta kvalitet. Vi vill också vara i takt med tiden och tekniken – i utrustning såväl som hantverk.

Lås är på något vis grunden i vår verksamhet. Det var inom detta område som allt började för vår del, och mycket av det vi gör innefattar lås på ett eller annat sätt. Idag går den tekniska – och inte minst digitala – utvecklingen inom lås och passersystem snabbt framåt. Vi följer och deltar i den, med målet att alltid kunna erbjuda dig den säkraste och mest effektiva lösningen – både kostnadsmässigt och vad gäller användning.

Med tillgång till stor kunskap och lång erfarenhet inom området, såväl som tekniska lösningar av högsta kvalitet så kan vi erbjuda dig rätt kombination av tjänster och produkter oavsett hur din fastighet och verksamhet är utformade.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med lås- och passersystem.

Läs vidare

 • Riksbyggen

  Riksbyggen spar tid och pengar med samordnade lås- och portsystem

  Att komma hem ska vara enkelt, och att kunna ta sig in i sitt eget hem är något som bara måste fungera. Som en del av ett av Sveriges största bostadsbolag utvecklar, förvärvar och förvaltar Riksbyggen femtusen bostäder i Jönköping – och med hjälp av Passera ser de till att rätt personer kommer in genom rätt dörrar.
 • Komplett passersystem för ditt företag

  Vi på Passera använder oss alltid av högsta kvalitet – både gällande produkter och utrustning – och vi jobbar ständigt med att utvecklas, uppdateras och förbättras, för att du som kund ska känna dig säker och trygg med oss som leverantör.
 • 3 förbättringar på Hooks Herrgårds gym- och spaavdelning

  Passera är en helhetsleverantör som håller vad de lovar och även kommer med förslag på smarta lösningar, menar Hans Edberg, VD på Hooks Herrgård. Tillsammans har de moderniserat ett komplett passersystem på Hooks Herrgård – en fin balans mellan ny teknik och gammal miljö.
 • Passersystem för gym – detta behöver du veta

  Att installera ett passersystem behöver inte vara svårt, och tillsammans med oss på Passera ser vi till att installationen blir smidig och helt anpassad för ditt företag.

Hör av dig

Passera hjälper dig till en tryggare tillvaro.

Kontakta oss